Dobrý den, rád bych navštívil zkušeného chovatele Plymutek modrých velkých i zdrobnělých přímo v jeho chovatelském zařízení. Plánuji chov tohoto rázu a považuji za dobré, pustit se do toho 100% připraven. Pro mě nejlépe VČ... Jirka Puda
mail: G.Garret@post.cz
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Plymutka modrá
Datum: 31.03.2018 | Vložil: Jiří Puda
Vakcinace Markovy nemoci
Datum: 30.01.2018 | Vložil: Šťastný dobra
Kdo má zájem o vakcinaci proti Markově nemoci a bude nasazovat tuto sobotu 3.2. je možné vakcínovat kuřata od 1 do 4 dne stáří 27.2. od 17 hod.ve veterinární ordinaci Mvdr.Konášové v Chlumci nad.Cidl....na dopravu z okolí vašeho bydliště se může domluvit více chovatelů ..cena za kuře se pohybuje dle množství na vakcínu od 4-10 kč..toto vakcinování pak následuje každý týden v úterý zatím po dobu pěti týdnů...
schůze
Datum: 09.04.2017 | Vložil: Václav
Fotky z výročky sou moc pěkný a to kuře nemělo chybu!!!!
Re: schůze
Datum: 16.04.2017 | Vložil: Honzík
Tak to jsme rádi - nafotit výročku plymutkářů je skoro náročnější, než fotit hokej - je toho hodně a je to fofr :-)))
Talisman - kuře si to taky užil a jsem rád, že do rámce jednání zapadl, i když to není čistokrevná plymutka :-)))
pf 2017
Datum: 28.12.2016 | Vložil: Libor, Jana
Vaše PF s kuřetem-jezulátkem nás pobavilo :-)))
I my vám přejeme dobrý Nový rok - nejsme sice chovatelé, ale vaše slepičky se nám moc líbí a loni jsme jich 10 pořídili naší babičce - je moc spokojená, nesou krásně (jsou bílé).
S pozdravem Libor a Jana Koutských
Re: pf 2017
Datum: 29.12.2017 | Vložil: klaus-wuerfel@gmx,de
guten tag!Ich suche 15 bruteier vom großen gelben
plymouth rock huhn. nicht die zwergrasse.die bruteier müßen mit postversand zu mir geschickt werden.es wäre schön wenn sie mir helfen könnten.antwort wäre nett bitte in deutsch mit preis vorstellung
nfg.klaus würfel
přání
Datum: 23.03.2016 | Vložil: Libor
máte hezký a vtipný velikonoční přání.tak ať vám fakt takhle snášej! :o)
Re: přání
Datum: 25.03.2016 | Vložil: webmaster
Děkujeme za přání - plymutky, zejména bílé, snášej opravdu náramně, i když malovaná vajíčka zatím neumějí - zkusíme na tom zapracovat :-D
nehrabivé slepice
Datum: 15.02.2016 | Vložil: marie
dobrý den, chtěla bych oživit okrasnou zahradu o slepičky. Aby mi ji nezničily potřebovala bych plemeno, které neničí trávník. Děkuji Marie