Těšíme se na Vaše názory a náměty:

Re: poradna

Datum: 21.08.2012 | Vložil: květa

souhlas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Plymutky

Datum: 02.08.2012 | Vložil: Antonín

Dobrý den,
dnes jsem náhodou narazil na Vaši nábídku z loňského roku, zaslat nějakému zájemci adresy chovatelů Plymutek v jižních Čechách. Já roivněž sháním Plymutky, hlavně pak modré a tak bych si Vás dovolil požádat, zda by jste mi nemohl takovýto seznam zaslat.
Děkuji.
antonin.pytela@seznam.cz

plymutky bílé

Datum: 09.03.2012 | Vložil: Luděk Z.

Dobrý den,
rád bych začal s chovem tohoto plemene.Neznáte někdo chovatele z plzeňského kraje?Brouzdáním po inzerátech a netu jsem se k ničemu nedopídil.

Děkuji za jakoukoliv radu
Luděk
ludek5@seznam.cz

Začínající chovatelé

Datum: 07.03.2012 | Vložil: Jana Goliková

Dobrý den,

po dlouhém přemýšlení jsme se rozhodli, že začneme s chovem Plymutek bílých. Slepice jsme nikdy nechovali (ano dědeček měl "slípky", ale to jsem ještě byla malá. Na internetu jsem toho načetla opravdu hodně, nicméně to nejhorším stále nevím, a to - kde sehnat kvalitní slepičky tohoto plemene. Jsme z Kopřivnice (severní Morava) - poradíte mi někdo, od kterého chovatele můžu získat cca 6-9 slepiček a jednoho kohoutka? Moc děkuji, Goliková

Re: Začínající chovatelé

Datum: 07.03.2012 | Vložil: Jana Goliková

Prosím pište na email: jana.golikova@seznam.cz

výstava Chlumec nad Cidlinou

Datum: 24.01.2012 | Vložil: Vojta

Letos jsem se se nedostal, abych navštívil tradiční výstavu plymutek v Chlumci,kde dle mého názoru se vystavené drůbeži dostává kvalifikované a objektivní posouzení.Pročetl jsem si katalog uveřejněný zde,ale nenalezl jsem tam seznam posuzovatelú ,kteří tam drůbež posuzovali. Vojta Bezděkov

Kurník pro slepičky

Datum: 14.01.2012 | Vložil: Pavel Beránek

Dobry den, chtěl bych začít s chovem plymutek ale nikde jsem nenašel, jak má vypadat vnitřek kurníku. Můžete mi poradit, kde bych sehnal nějaký plánek?
Děkuji, Pavel Beránek.

Re: Kurník pro slepičky

Datum: 16.01.2012 | Vložil: webmaster

Odpověď na vaši otázku zveřejníme v PORADNĚ.

máte vtip

Datum: 06.01.2012 | Vložil: Ječný

Už několikrát sem se tady na vaší stránce dobře pobavil a ted naposled s tím vaším velkým kohoutem na přání k novýmu roku.

dobrý pro tisk

Datum: 05.01.2012 | Vložil: Patočka Fr.

To jak ste udělali v poradně, že si to může každej vytisknout je dobrý. Mladý kluci chovatelé si to mužou dělat jako učebnici.

Záznamy: 2401 - 2410 ze 2532
<< 239 | 240 | 241 | 242 | 243 >>

Přidat nový příspěvek