celý večír jsem si tady hezky počet a hodně užitečného dozvěděl.máte to velice hezky udělaný.třeba ta poradna je k nezaplacení když si někdo neví rady.dneska je to vzácnost vidět zadarmo něco tak potřebnýho pro lidi.přeju hodně úspěchů v tomhle roce.
Richtera V.
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
děláte záslužnou práci
Datum: 04.01.2012 | Vložil: Richtera Václav
pochvala
Datum: 14.12.2011 | Vložil: Jan Čižinský
jsem začínající chovatel plymutek,a se zájmem jsem si pročetl Vaše skvěle vedené stránky.Nejsem členem Vašeho klubu ,jsem již starší 65let a vím,že je lépe přibírat mladé a perspektivní chovatele za členy.Vaše stránky jsou ,ale i po mě velmi přínosné. Díky Jan
Re: pochvala
Datum: 15.12.2011 | Vložil: Hertl Miloslav
Děkujeme za pochvalu, evidenční list a přihláškU do klubu najdete v rubrice O nás + dokumenty. Těšíme se - stáří nerozhoduje.
plymutky
Datum: 12.12.2011 | Vložil: Semel Lad.
Jak píšete z tý schůze jsem si všim,že jsou všude samý bojovnice a normální slepice se neuznávaj.Za chvíli budem vajíčka dovážet a po dvorkách nám taky bude pobíhat všelijaká havěť z dovozu.To není normální.
Re: plymutky
Datum: 15.12.2011 | Vložil: Hertl Miloslav
Souhlasím, ÚOK drůbeže si tento problém musí dát do programu.
krmení
Datum: 05.12.2011 | Vložil: jana
prosím,čím je nejlepší krmit plymutky, je nejvhodnější kemná směs?
Re: krmení
Datum: 16.12.2011 | Vložil: webmaster
Odpověď na svoji otázku již najdete v rubrice PORADNA.
plymutka modrá
Datum: 13.11.2011 | Vložil: Jozef
Nikde sa nemôžem dopátraťna kontakty chovatelov plymutiek modrých? Dakujem
Re: plymutka modrá
Datum: 13.11.2011 | Vložil: webmaster
Doporučuji podívat se do katalogu speciální výstavy plymutek, který je jako příloha článku na titulní straně. Mezi vystavovateli bylo několik chovatelů plymutek modrých a najdete tam i kontakty.
Jižní Čechy
Datum: 31.10.2011 | Vložil: Marta
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli nevíte o někom, kdo chová plymutky i v jižních Čechách. Děkuji