Líbí se mi vaše filmy z výstav se zvířatama.Když sou u nás, nikdá je nevynechám a chodím tam s děckama.Kolikrát znaj víc žirafy než slepice a tam si je můžou prohlídnout pěkně zblízka. Přes zimu si budou moct aspoň pouštět tyhle videa.Děkuju Simča
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
slepička
Datum: 21.09.2011 | Vložil: Jana
Dobrý den, prosím o radu, náš "hodný" pejsek JRT včera doslova udachmal sousedovi mladou slípku, slíbila jsem mu, že seženu novou a teď nevím kde a jak, prosím poraďte. Děkuji Jana
Re: slepička
Datum: 21.09.2011 | Vložil: webmaster
Pokud neznáte nějakého chovatele v okolí, doporučuji obrátit se na místní organizaci Českého svazu chovatelů podle svého bydliště.
Seznam krajských a okresních organizací, včetně kontaktů, najdete na:
https://www.cschdz.eu/svazove-organizace.aspx
láska ke svému koníčku
Datum: 03.09.2011 | Vložil: Jiří Půda
Zdravím Vás plymutkáři. Na Vašich úžasných stránkách je jasně vidět s jakou láskou a úctou pohlížíte na svůj koníček. Jsou to stránky které mají úplně vše a věřím tomu, že i díky nim získáte spoustu nových zapálených členů právě Vašeho milovaného plemene. Jirka Půda
Re: láska ke svému koníčku
Datum: 03.09.2011 | Vložil: Miloslav Hertl
Stále se dá co zlepšovat,ale děkujeme za pochvalu
Žireč
Datum: 28.08.2011 | Vložil: Patočka Fr.
já se z vás picnu plymutkáři,člověk nedojede z vejstavy ani domu a vy už tady máte fotky,škoda že ste nefotili taky u králiků
Re: Žireč
Datum: 29.08.2011 | Vložil: Hertl Miloslav
To nedělejte,byla by Vás určitě škoda. Poděkování si však zaslouží náš webmaister.
Obdoví kvokání
Datum: 24.08.2011 | Vložil: Radim
Právě nám začala kvočet slepice, je už pozdě ji dávat vejce?
Re: Obdoví kvokání
Datum: 25.08.2011 | Vložil: webmaster
Odpověď najdete v předposledním příspěvku v rubrice PORADNA.
Jednoduše řečeno: v tomto období pozdě je - kuřata se nestačí dostatečně vyvinout. Ideální je jaro.