Těšíme se na Vaše názory a náměty:

hezký filmy o zvířatech

Datum: 10.10.2011 | Vložil: Simona

Líbí se mi vaše filmy z výstav se zvířatama.Když sou u nás, nikdá je nevynechám a chodím tam s děckama.Kolikrát znaj víc žirafy než slepice a tam si je můžou prohlídnout pěkně zblízka. Přes zimu si budou moct aspoň pouštět tyhle videa.Děkuju Simča

slepička

Datum: 21.09.2011 | Vložil: Jana

Dobrý den, prosím o radu, náš "hodný" pejsek JRT včera doslova udachmal sousedovi mladou slípku, slíbila jsem mu, že seženu novou a teď nevím kde a jak, prosím poraďte. Děkuji Jana

Re: slepička

Datum: 21.09.2011 | Vložil: webmaster

Pokud neznáte nějakého chovatele v okolí, doporučuji obrátit se na místní organizaci Českého svazu chovatelů podle svého bydliště.
Seznam krajských a okresních organizací, včetně kontaktů, najdete na:
https://www.cschdz.eu/svazove-organizace.aspx

Re: slepička

Datum: 07.10.2011 | Vložil: dorm

a jaké plemeno?? a odkud jste??

láska ke svému koníčku

Datum: 03.09.2011 | Vložil: Jiří Půda

Zdravím Vás plymutkáři. Na Vašich úžasných stránkách je jasně vidět s jakou láskou a úctou pohlížíte na svůj koníček. Jsou to stránky které mají úplně vše a věřím tomu, že i díky nim získáte spoustu nových zapálených členů právě Vašeho milovaného plemene. Jirka Půda

Re: láska ke svému koníčku

Datum: 03.09.2011 | Vložil: Miloslav Hertl

Stále se dá co zlepšovat,ale děkujeme za pochvalu

Žireč

Datum: 28.08.2011 | Vložil: Patočka Fr.

já se z vás picnu plymutkáři,člověk nedojede z vejstavy ani domu a vy už tady máte fotky,škoda že ste nefotili taky u králiků

Re: Žireč

Datum: 29.08.2011 | Vložil: Hertl Miloslav

To nedělejte,byla by Vás určitě škoda. Poděkování si však zaslouží náš webmaister.

Obdoví kvokání

Datum: 24.08.2011 | Vložil: Radim

Právě nám začala kvočet slepice, je už pozdě ji dávat vejce?

Re: Obdoví kvokání

Datum: 25.08.2011 | Vložil: webmaster

Odpověď najdete v předposledním příspěvku v rubrice PORADNA.
Jednoduše řečeno: v tomto období pozdě je - kuřata se nestačí dostatečně vyvinout. Ideální je jaro.

Záznamy: 2431 - 2440 ze 2532
<< 242 | 243 | 244 | 245 | 246 >>

Přidat nový příspěvek