Děkujeme za pěkný film s Krakonošové tržnice. JSou tam vidět i naše děti a je zto hezká památka.Děkuju.
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Standart?
Datum: 10.07.2011 | Vložil: Lojzík
Dobrý den, možná špatně hledám ale nedaří se mi tu najít standart? Je váhový rozdíl mezi různými barvami?(nemluvím o zdrobnělích)
Re: Standart?
Datum: 11.07.2011 | Vložil: webmaster
Veškeré požadované údaje u všech plemen drůbeže obsahuje Vzorník plemen drůbeže (autoři: Ivan Pavel a František Tuláček, vydal Český svaz chovatelů, 2006).
S ohledem na autorská práva a zejména vzhledem k nutnému kontextu nemůžeme zveřejnit izolované úryvky z této publikace, a tak doporučuji obrátit se na tajemnici Ústřední odborné komise chovatelů drůbeže ČSCH Ing. Elišku Stejskalovou, tel. 284 683 437, 734 621 755, e-mail: drubez@cschdz.eu
Násadové vejce
Datum: 29.05.2011 | Vložil: Vojtěch Záškolný
Dobry den potřeboval bych přišti rok násadové vejce plymutek velkych bilych nebo kuřata popř.černych .Děkuji jsem mch a stránky jsou velmi pěkné......
Re: Násadové vejce
Datum: 30.05.2011 | Vložil: Webmaster
Vojto, děkujeme za uznání a doporučuji pro jistotu napsat objednávku i do rubriky "Chovatelská burza", případně oslovit přímo majtele plemenného chovu vybraného rázu plymutek - kontakty najdeš v rubrice Naše plymutky.
násadová vejce
Datum: 17.04.2011 | Vložil: polymet
Dobrý den,musím si postěžovat,chtěl jsem Násadová vajíčka plymutky stříbrné koroptví vlnité a připomínal jsem to 2x a onem pán slíbil,že pošle,poprvé,řekl,že zapomněl a to nevadí,ale podruhé jsme byli domluvení na termínu a zase to neposlal,tak nevím,co si mám myslet ,myslím si,že s takovým jednáním dojde naše chovatelství k úpadku a ne rozkvětu,děkuji tomu pánovi,co to neposlal a chovu zdar
pobavil sem se
Datum: 13.03.2011 | Vložil: Ječný
Hlášení od nový chovatelky mne pobavilo. Je to vtipný.
Re: pobavil sem se
Datum: 07.04.2011 | Vložil: Marcela
Jsem ráda, že jste se pobavil, mě slepičky baví každý den :)
Přeji hezký duben :)
dobrá parta
Datum: 27.02.2011 | Vložil: J.Krejcar
Jak sleduji na těchto stránkách i na fejzbůku, jste pro svoji užitěčnou zálibu velice zapálení a já takovým lidem moc fandím.Musíte bý i dobrá parta, kterou spojuje stejný koníček. vdnešní době je to už skoro vzácnost. Držím vám palce.Ať jsou vaše hezké slepičky čím dál krásnější a dělají vám radost. Jaroslav Krejcar
Hodně zdraví, paní Krejcarová!
Datum: 21.01.2011 | Vložil: Jindřich Honzík
Milá paní Krejcarová,
když jsem zpracovával film o Klubu chovatelů plymutek, dověděl jsem se spoustu zajímavých věcí - třeba o proslulé líhni u Krejcarů...
Pak jsem Vás poznal na schůzích Klubu a hned mě zaujal Váš stálý úsměv na tváři :-) A tak Vám přeji, ať Vám vydrží i nadále a hlavně: HODNĚ ZDRAVÍ!
S úctou Jindřich Honzík