obrázek vašich slepiček na Facebooku úplně zasvítil,ty barvy s tou trávou krásně laděj,ale u babičky vidím jak travička se slepičkama dopadne :-) a jako holka sem měla furt na nohách........víte co,kdyby to bylo furt jak na tom obrázku tak do toho du!Sába
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
výběhy
Datum: 11.01.2011 | Vložil: Klimešová
Dobrý den,
prosím jak velké by měly být výběhy pro kuřata s kvočnou? Kdy mohu kvočnu s kuřaty pustit mezi ostatní slepice (s predátory zatím problém nemám)? Nikdy jsem nechovala od kuřátek a tento rok to chci zkusit. Nenašla jsem ale informace o tom, jak se slepice a kohouti chovají ke kuřatům (aby je třeba neuklovali).
Dále by mne zajímalo, jestli máte někdo nějaké zkušenosti s mobilními ploty. Od jara bude mít mých 20 slepic jeden velký výběh, cca 2500 metrů čtverečních, mám výběh nějak rozdělit na několik částí, aby jej slepice "nezničili"? Děkuji moc za radu, nejsem moc zkušený chovatel
Re: výběhy
Datum: 11.01.2011 | Vložil: Jarda
Jako mírně zkušený chvatel bych vám na některé otázky odpověděl. Kvočnu s kuřaty v žádném případě nemůžete mít mezi ostatnímy slepicemi. To by vám žádné nezůstalo. I při sezení na vejcích je nejlepší mít kvočnu zvlášť aby měla klid a hlavně aby tam ostatní slepice dál nic nesnášely. Já osobně kuřata pouštím mezi slepice nejdřív ve čtvrtém měsíci a to už samozřejmě s kvočnou nejsou. Ohledně kvočny je i daleko víc problémů,ale to než bych sem napsal..... Klidně vám zkusím odpovědět e-mailem,pokud budu vědět. Rád si na toto téma povikládám. Můj e-mail: jarda.pavouk@seznam.cz
Re: Re: výběhy
Datum: 11.01.2011 | Vložil: Klimešová
Děkuji napsala jsem vám mail.
Pro kvočny plánuji speciální domečky a výběhy pro malá kuřata, zbytek v mailu.
jak to vypadá?
Datum: 10.01.2011 | Vložil: Majer V.
o plymutce tmavě vlnitý sem neslyšel,jak to vypadá?Majer
Re: jak to vypadá?
Datum: 10.01.2011 | Vložil: webmaster
Na tomto webu v rubrice NAŠE PLYMUTKY ve sloupku vpravo (Barevné rázy) 4. zdola
Re: Re: jak to vypadá?
Datum: 10.01.2011 | Vložil: Majer
děkuju moh sem na to přijít sám,je pěkná.Majer
Plymutka tmave vlnita
Datum: 06.01.2011 | Vložil: David
Dobry den,chtel jsem se zeptat daj se sehnat nekde kurata nebo nasadova vejce tehlech slepicek?
Dekuji za odpoved.
Re: Plymutka tmave vlnita
Datum: 07.01.2011 | Vložil: Hertl
Dají - napište kontaktní údaje na e-mail: plymutky@seznam.cz