Chcem kúpiť kohúty plymutky bielej.
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
užitečný web
Datum: 25.11.2010 | Vložil: J. Staňková
Děkuji vám za webové stránky které jsou velice užitečné hlavně pro mladé chovatele kteří tu najdou hodně zajímavých informací.Dospělí zase ocení vaše aktuální zprávy o tom co se děje v klubu i ve svazu.
Máte můj obdiv
Datum: 10.11.2010 | Vložil: Ing. Bělík Jan
Dobrý den, obdivuji vaši vášeň pro chovatelství, vaše velmi pěkné webové stránky, které si určitě rád prohlédne i nechovatel, a také p. Poura, který trpělivě, stručně a trefně odpovídá na dotazy. Mám radost, když vidím, že někdo něco dělá s láskou. Bělík
plemena
Datum: 05.11.2010 | Vložil: Pouzar
moc vas prosim pane Pour odpovezte tedy ja se priste polepsim =) a budu psat do poradny moc vas o to zadam dekuji Pouzar
Re: plemena
Datum: 05.11.2010 | Vložil: Webmaster
M.Pour vám odpověděl ještě před moji poznámkou (viz níže), která - jak vidíte - byla na místě: odpověď jste v té změti názorů přehlédl :-)
plemena
Datum: 04.11.2010 | Vložil: pouzar
jaka slepice nese nejlip od nejlepsi po nejhorsi but velsunka plymutka bila vyandotka koroptvi vlnita moc dekuji sa serazeni a prosim piste mi i kolik snasi vajec trebe 180 kolik vajec u kazde slepice dekuji predem pouzar a malem bych za pomnel moc hezke stranky a pan Pour je vazne chytry clovek predem dokuji Pouzar
Datum: 05.11.2010 | Vložil: Webmaster
Prosím pány Terla a Pouzara (i ostatní), aby své dotazy napříště psali do poradny - na této stránce se ztrácejí v obecné diskusi a je to škoda - třeba ten problém zajímá i další návštěvníky webu.
Datum: 05.11.2010 | Vložil: M.Pour
Z uvedených plemen nese nejvíc vajec plymutka bílá (180 až 250 podle péče, kterou jí chovatel věnuje), slušné nosnice jsou i velsumky (průměrně 160 - 190 vajec podle barevného rázu, při dobré péči, hlavně krmení, některé rázy až kolem 210 vajec), wyandotky obecně snesou od 140 do 180 vajec, koroptví vlnité ve velké formě neznám, u tohoto barevného rázu je ale rozšířená zdrobnělá forma (cca 120 vajec).
Pěkný web
Datum: 03.11.2010 | Vložil: Jiří Novosad, Ostrava - Vítkovice
Na vaše stránky jsem narazil úplně náhodou, ale nelituji. I když mne drůbež dosud vůbec nezajímala, docela hezky jsem si početl a dověděl jsem se hodně zajímavého. A i ty pěkné obrázky a celková úprava, prostě pěkný web- gratuluji, JN