Dobrý den, pane Draštíku - snímky použijte libovolně (na našem webu jsou všechny snímky k dispozici zdarma), pokud byste je potřeboval ve vyšším rozlišení, napište e-mail na: honzik@okvision.cz
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Re: Re: Snímky z Žirče
Datum: 01.09.2010 | Vložil: S.Draštík
Děkuji mnohokrát. Kvalita snímků mi stačí - je to také na web. Zdraví S.Draštík
Žireč
Datum: 29.08.2010 | Vložil: L.Staš
Letos jsme si Žireč kvůli počasí nakonec rozmysleli, ale po shlédnutí těch fotek docela litujem.Přesto děkujem aspoň za zprostředkovanou návštěvu. Stašovi, Hradec Králové
kradení slepic
Datum: 24.08.2010 | Vložil: Legner J.
letos se rozmohlo kradení slepic,už mi jich zmizelo 7 tak si to chlapi musíme hlídat,to je asi ta krize,pazoury bych jim urazil!
Re: kradení slepic
Datum: 24.08.2010 | Vložil: L.Kafka
Je to strašný co se děje a když ho chytneš a dáš mu pár facek tak tě eště zavřou
poradna
Datum: 06.08.2010 | Vložil: Smrček V.
I když jsem se nejdřív lekl toho obrázku čmelíka, docela pěkně jsem si početl ve vaší poradně - jsou tam zajímavé věci.
Poděkování
Datum: 14.07.2010 | Vložil: Zd.Holeček,Kolín
děkuji za váš pěkný film z Krakonošovy tržnice,ve kterém jsme se dokonce našli. Holečkovi
plymutky
Datum: 11.07.2010 | Vložil: Lida
chtela bych začít s chovem plymutek ale kde je sehnat v tuhle dobu, ráda bych si koupila žlute nebo koroptví poradí mne někdo,,,,,,,
Re: plymutky
Datum: 11.07.2010 | Vložil: Miloslav Hertl
Protože jste neuvedla kontakt, nemůžeme Vás propojit s konkrétními chovateli, a tak Vám doporučuji navštívit výstavy v Žirči, v Novém Městě nad Metují nebo celostátní výstavu plymutek v Chlumci nad Cidlinou (viz KALENDÁŘ VÝSTAV) - výstavy jsou prodejní.