Hernajs chlapi kde berete ty zprávy ze svazu? Tam se hejbou škatulata a my nic nevíme nebejt plymutkářů?!
Těšíme se na Vaše názory a náměty:
Gratulace
Datum: 08.05.2010 | Vložil: Jan Stránský
Gratuluji chovatelům plymutek ke krásným webovým stránkám i k výsledkům jejich šlechtitelské práce (mimochodem - vaše plymutka modrá je nejhezčí!). Je vidět, že všechno děláte pořádně! J.Stráský
Máte to tu pěkný !
Datum: 07.05.2010 | Vložil: Franta Janoušek
Zdravím chovatele plymutek. Vaše stránky se mi moc líbí. Bez nich se již propagace klubu neobejde. My jsme na zimu také spustili naše webovky, takže jako Vy začínáme. Přeji vám mnoho zdaru v chovu. F. Janoušek - předseda klubu chovatelů belgických obrů
Tomu říkám webovky
Datum: 04.05.2010 | Vložil: Václav Tichý
Tak tomu říkám chovatelský web - i pro laika je to čtivé a poučné a navíc to má šmrnc. Když to srovnám s ostatními organizacemi, včetně samotného svazu, jste jedničky! Vašek
Re: Tomu říkám webovky
Datum: 04.05.2010 | Vložil: Jana
Souhlasím - jinde chovatelé brečí, že nemají mládež, tihle takové problémy mít nebudou, protože jdou s dobou!
Chválím!
Datum: 01.05.2010 | Vložil: Josef Musil
Máte moc pěkné stránky. Všechno jsem si prohlédl a nenašel jsem chybičku. J.M.
Pěkné
Datum: 27.04.2010 | Vložil: Libuše Slabá, Praha X.
Studuji historii, potřebovala jsem něco o městě Plymouth a vykoukly na mne překvapivě slepičky. Stránky jsem si prohlédla, i když jsem dosud viděla slepici nejblíže tak z 20 metrů :-), a jsou moc pěkné (stránky i slepičky). Kromě toho jsem zas moudřejší a do své práce ty informace od vás jistě použiji. Děkuji a přeji hodně štěstí. Líba
Pěkné stránky
Datum: 26.04.2010 | Vložil: Jar.Bělohlávek
Po dlouhé době vidím chovatelské stránky nejen na úrovni, ale i evidentně průběžně obhospodařované. I na svazových stránkách visí staré záležitosti a aktualit je zde poskrovnu - šéfové z Prahy by se od vás mohli učit! Bělohlávek
Pozdrav
Datum: 20.04.2010 | Vložil: Milan, Ostrava
Kury mě vůbec nezajímaj a o plymutkách sem nikdy neslyšel ale zaved mě k vám vyhledávač tak jsem si to prohlíd a je to strašně zajímavé.Ste do toho fandové a to se mi líbí a ty slepice sou krásné. Milan Janků
Pozdrav chovatelům Plymutek
Datum: 18.04.2010 | Vložil: Jiří Král
Zdravím chovatele Plymutek. Chválím velmi pěkně vytvořené webové stránky. Jsou opravdu zajímavé a je na co se dívat.